spacer
 
ACCS GROUP - Credit Management Services lanuage selector website accs
Slogan ACCS Business Lounge; Samenkomst bedrijven tijdens PSV westrijden binnen de ACCS Business Lounge.
spacer     Home   nav dividing   nieuwsbrieven   nav dividing   links   nav dividing   stadiontour   nav dividing   contact  
spacer  programma PSV wedstrijden  nav dividing   tijdens wedstrijden   nav dividing   GEBRUIK ACCS BUSINESS LOUNGE   nav dividing nav dividing     FOTO'S    
• contactinformatie
dividing line
• routebeschrijving
 
content header
spacer
• routebeschrijving ACCS Business lounge - psv stadion
header line

logo psv stadion


Met de auto vanuit Amsterdam/'s-Hertogenbosch (A2):
Op de A2 neemt u de afslag Antwerpen/Maastricht (knooppunt Ekkersweijer met aansluitend knooppunt Batadorp). Houd de A2 aan en neem vervolgens de afslag Eindhoven Centrum. Bij de rotonde gaat u rechtsaf en vervolgens gaat u bij de eerste stoplichten naar links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat. Deze straat gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Rotterdam/Tilburg (A58):
U neemt vanaf de A58 de afslag Antwerpen/Maastricht (knooppunt Batadorp). Houd de A2 aan en neem vervolgens de afslag Eindhoven Centrum. Bij de rotonde gaat u rechtsaf en vervolgens gaat u bij de eerste stoplichten naar links. U bevindt zich nu op de Strijpsestraat. Deze straat gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Venlo/Maastricht (A67/A2):
Houdt richting Turnhout/Antwerpen aan. Neem vervolgens afslag 33 Waalre/Valkenswaard. Bij Motel Eindhoven gaat u naar rechts. U bevindt zich nu op de Aalsterweg. Deze weg blijft u volgen tot u aan uw linkerhand de Stads-schouwburg ziet. Op het kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijft u volgen tot het derde kruispunt. Daar ziet u aan de rechterkant de Moskee. Hier gaat u linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze straat gaat over in de Frederiklaan.

Met de auto vanuit Turnhout/Antwerpen (A2/A67):
Houd richting 's-Hertogenbosch/Amsterdam (A2) aan. Neem afslag 31 Veldhoven en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf de Noord Brabantlaan op. U rijdt deze weg af tot u op een kruispunt komt met aan uw rechterhand het Evoluon (UFO-vorm). Hier gaat u bij de stoplichten naar rechts en vervolgens gaat u bij de rotonde rechtdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u linksaf de Strijpsestraat in. Deze straat gaat over in de Frederiklaan.

Met het openbaar vervoer:
Ga naar de website www.9292ov.nl voor de meest actuele reisinformatie naar ACCS in het Philips Stadion.

Klik hier voor een online routebeschrijving via Google Maps.


Parkeermogelijkheden
U kunt uw auto op een van de parkeerterreinen naast het Philips Stadion parkeren. Er is een groot parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion dat zowel via de Frederiklaan (P1) als de Mathildelaan is te bereiken. U kunt ook uw auto parkeren op het kleine parkeerterrein aan de oostzijde van het Philips Stadion, dat is te bereiken via de Frederiklaan (P2).

Download routekaart ACCS Business Lounge hier! (PDF)

 
Copyright © 2009 - 2011 ACCS Business Lounge - All rights reserved - Disclaimer - WebDesign door Judith Sanders
spacer
bottom
spacer