spacer
 
ACCS GROUP - Credit Management Services lanuage selector website accs
Slogan ACCS Business Lounge; Samenkomst bedrijven tijdens PSV westrijden binnen de ACCS Business Lounge.
spacer     Home   nav dividing   nieuwsbrieven   nav dividing   links   nav dividing   stadiontour   nav dividing   contact  
spacer  programma PSV wedstrijden  nav dividing   tijdens wedstrijden   nav dividing   GEBRUIK ACCS BUSINESS LOUNGE   nav dividing nav dividing     FOTO'S    
• Informatie
 
 
 
content header
spacer
• PSV Stadiontour
header line

Tijdens de anderhalf uur durende stadiontour komt u op plaatsen waar u normaal gesproken niet zo snel komt, zoals het perscentrum en de luxe Business Club.

Tour foto1
Tour foto 2


Een van de hoogtepunten is uiteraard het bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de vernieuwde kleedkamers. Natuurlijk ziet u ook de trofeeŽn die de club heeft gewonnen en vertelt de gids allerlei interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes. De tour eindigt in eetcafť De Verlenging waar u een drankje ontvangt. Hier proeft u de PSV-sfeer. Shirts, schoenen, vaantjes, allemaal afgestaan door spelers en oud-spelers.

Elke woensdag om 14.30 uur en zaterdag om 13.00 uur (met uitzondering van wedstrijddagen) vindt er een rondleiding plaats waarbij u kunt aansluiten. Bent u met een groep van tien personen of meer? In dat geval is het mogelijk om een tour met een eigen gids te boeken. Indien er afwijkende wensen zijn dan vernemen wij dat graag zodat wij kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

 
Copyright © 2009 - 2011 ACCS Business Lounge - All rights reserved - Disclaimer - WebDesign door Judith Sanders
spacer
bottom
spacer