spacer
 
ACCS GROUP - Credit Management Services lanuage selector website accs
Slogan ACCS Business Lounge; Samenkomst bedrijven tijdens PSV westrijden binnen de ACCS Business Lounge.
spacer     Home   nav dividing   nieuwsbrieven   nav dividing   links   nav dividing   stadiontour   nav dividing   contact  
spacer  programma PSV wedstrijden  nav dividing   tijdens wedstrijden   nav dividing   GEBRUIK ACCS BUSINESS LOUNGE   nav dividing nav dividing     FOTO'S    
• Overzicht
dividing line
• Ontvangst
dividing line
• Huisregels
dividing line
• Risicowedstrijden
dividing line
• Rookbeleid
dividing line
• Catering
dividing line
• Wedstrijd poule
 
 
tijdens westrijden
spacer
• Tijdens Wedstrijden - HUISREGELS
header line

Om het verblijf van onze gasten op een prettige en veilige wijze te laten verlopen, gelden binnen de ACCS Business Lounge de volgende huisregels:


De ACCS Business Lounge beoogt een ontmoetingsruimte te zijn voor haar leden. De nadruk van de activiteiten zal liggen op het creëren van (zakelijke) contacten in een prettige, sportieve en ongedwongen sfeer. Het is de bedoeling een business-to-business element te realiseren.  Dit oogmerk en de ambiance van de ACCS Business Lounge verlangen van de partners en hun gasten een dienovereenkomstige opstelling met inachtneming van de normaal geldende kleding- en gedragsregels.

De ACCS Business Lounge hanteert geen formele dresscode echter mag van de partners worden verwacht representatief te verschijnen en zorg te dragen dat hun gasten zich hier ook aan committeren. Sportkleding, sportschoenen, caps en zichtbare tatoeages zijn niet toegestaan. De ACCS Business Lounge behoudt het recht bezoekers de toegang te ontzeggen, wanneer deze voorschriften niet worden opgevolgd.

De ACCS Business lounge is gelegen op de Oost tribune van het Philips Stadion. De Oost-tribune staat ook wel bekend als de tribune van de harde kern van de PSV supporters. Het is dan ook ten strengste verboden deze supporters te provoceren. Caps, sjaals, shirts en andere attributen van de tegenstander van PSV zijn dan ook verboden. De partners worden verantwoordelijk gehouden voor het gedrag van haar gasten.

Voor uw en onze veiligheid behoudt de ACCS Business Lounge het recht bezoekers de toegang te ontzeggen of te verwijderen indien deze voorschriften niet strict worden nageleefd.

 
Copyright © 2009 - 2011 ACCS Business Lounge - All rights reserved - Disclaimer - WebDesign door Judith Sanders
spacer
bottom
spacer